Bruidsreportage Veronique en Marcel Roosendaal


“Hoi Maarten en Berrie ! GEWELDIGE foto’s ! Echt supergaaf hoe jullie alles en iedereen hebben weten vast te leggen ! vooral ook onze Bo en (schoon)ouders en natuurlijk ons zelf niet te vergeten…superleuk !! we kunnen er naar blijven kijken ! heel erg bedankt !”

Veronique en Marcel.

“We hebben vorige week samen met jullie het album bekeken maar we wilde jullie toch nog even een reactie sturen. Wat een gaaf album is het geworden zeg…echt een verslag van de hele dag ! Wij zijn nog steeds aan het nagenieten, mede dank zij jullie mooie foto’s…we pakken het album er regelmatig bij ! Hoe vaker je het bekijkt, hoe meer nieuwe dingen je steeds weer ziet ! Ook hele leuke reactie’s van familie en vrienden…helemaal top ! Nogmaals super bedankt voor het mooie product maar zeker ook voor de leuke samenwerking !”

Veronique en Marcel.