Bruidsreportage Martijn en Priscilla Zwijndrecht


“Op 2 juni 2017 zijn wij in Tilburg getrouwd. Voor onze bruiloft hadden we natuurlijk ook een fotograaf nodig. Deze mooie dag wil je natuurlijk graag helemaal vast laten leggen. We hadden de keus om iemand uit de eigen omgeving te nemen of eens te informeren bij Het Fotobedrijf uit Breda. Zij hadden de fotoreportage op een eerdere bruiloft binnen de familie verzorgd en ook weer bij vrienden van hen. Op de bruiloft binnen de familie hadden we een flyer meegenomen. En omdat wij nog wisten dat de foto’s zo mooi waren geworden en iedereen zo positief was, hebben we ervoor gekozen om contact op te nemen met Het Fotobedrijf. In november 2016 hadden wij onze eerste afspraak met Berrie en Maarten, de fotografen. Het ontvangst was ontzettend hartelijk en ze lieten ons een duidelijke en mooie presentatie zien. We namen het draaiboek door en zij gaven aan dat ze een duidelijke offerte door zouden sturen. De klik was er gelijk en we wisten meteen dat we Berrie en Maarten als onze fotografen voor onze bruiloft wilden. De offerte was heel snel binnen. Alle afspraken en het contact was erg gezellig en je merkt ook echt dat je met professionals aan de slag bent gegaan. We bespraken alles van voor tot achter en zij hebben zelf ook goeie tips voor onze grote dag en de fotolocatie. Zo stelden ze voor om eerst een groeps- en toost foto te maken voor de felicitatie en het aansnijden van de taart. Heerlijk als mensen aan dit soort kleine dingen denken! Op de dag zelf waren Berrie en Maarten heel erg op tijd. Ze waren erbij vanaf half 10 ’s ochtends tot half 10 ’s avonds. Dat betekent dat ze er ook bij waren met het aankleden en opmaken. Zo beleef je achteraf echt de hele dag opnieuw. Het maken van de foto’s gebeurt op een natuurlijke spontane manier. Onderling hebben we veel gelachen en de sfeer was ontzettend ontspannen. Organiseren en optimaliseren van de omgeving voor de foto’s kun je duidelijk aan Berrie en Maarten overlaten. Ze regelen alles zelf en hebben aan een half woord genoeg. Ze kwamen ook met leuke ideeën om de foto’s van de reportage zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Het resultaat was dan ook werkelijk prachtig, vooral die bij de spiegelmuur in de Warande. Tijdens de ceremonie waren ze echt onzichtbaar. Het voordeel van twee fotografen die al zo lang samenwerken is dat ze precies van elkaar weten wie wat doet. Zo zijn er twee soorten foto’s tijdens hetzelfde moment. Een van dichtbij en een van veraf. De fotografen waren tijdens onze grote dag ook erg gezellig! Alles kon en niets was te gek, ze waren ontzettend vriendelijk voor onze gasten en wensen die we later indienden konden alsnog ingewilligd worden. Tevens was er een fotostudio voor onze dag gasten, ze zijn allemaal in vele verschillende samenstelling op hun mooist op de foto gegaan. Ze kregen ook allemaal een kaartje waarbij ze een foto konden bestellen. We hebben zoveel complimenten gekregen over Berrie en Maarten en de kwaliteit van de foto’s, die willen we bij deze ook gelijk overdragen. We hadden voor Opa een mooi harmonica album aangevraagd, deze was op de bruiloft al klaar voor we gingen eten. Leuk om je eerste bedankje dan al uit te kunnen reiken! Verder hadden de fotografen al een aantal foto’s bewerkt zodat deze op de DJ Booth tentoongesteld konden worden. Heel erg leuk allemaal! Een dag na onze bruiloft kregen we al een slideshow toegestuurd. Juist op het moment dat je alles hebt laten bezinken. Zo tof dat je dan alles meteen weer herbeleefd. De slideshow was werkelijk fantastisch! Een paar dagen erna volgden de studiofoto’s, alle overige foto’s en de eerste proofings van het album. Alles binnen één week na de bruiloft. Echt ontzettend snel! Bij het inrichten van het album maken Berrie en Maarten een eerste opzet. Jij mag verder alles wijzigen. Ook hierin was het contact erg duidelijk en het fotoalbum is van superkwaliteit. Voor de cover van het trouwalbum zijn er tientallen, misschien wel 100 opties. Onze themakleur zat er ook bij. Helemaal geweldig! Berrie en Maarten bedankt voor alle goede zorgen en fantastische foto’s. Jullie en jullie werk hebben echt ontzettend bijgedragen aan onze fantastische dag!”

Martijn en Priscilla.