Prijsinformatie Bruidsreportage.


Pakket 1: Complete bruidsreportage en alle foto’s geleverd op alleen een DVD :

DVD met de complete stijlvolle, journalistieke en sfeervolle fotoreportage van jullie Trouwdag inclusief de foto-nabewerkingsuren hiervan én de levering van alle beelden in de hoogste resolutie, zonder watermerk en 100% afdrukklaar:  € 499,00 + € 79,00 per uur voor het aantal uren gewenste fotografie op jullie dag. Genoemde prijzen zijn inclusief btw en inclusief nabewerking ( reiskosten / kilometers worden door ons niet berekend ) dus geen extra kosten achteraf.

Pakket 2: Complete bruidsreportage, een Luxe Fotoalbum, inclusief de eerste 3 uur fotografie :

Wij verzorgen al een complete Bruidsreportage voor € 1.099,00 : hiervoor ontvangen jullie het Luxe Fotoalbum met Master Class Covermateriaal  naar keuze, volledig door ons opgemaakt, van het formaat 30×30, bestaande uit 20 files = 40 bladzijdes ! én ook nog eens inclusief de eerste 3 uurfotografie op jullie trouwdag, het tarief voor de extra uren boven de genoemde 3 uur, bedraagt  € 79,00 per uur. Het is ook mogelijk te kiezen voor een album van het formaat 35×35, dit wordt verzorgd voor € 1.199,00, ook hier weer inclusief de eerste 3 uur fotografie ! Genoemde prijzen zijn inclusief btw en inclusief foto-nabewerkingsuren ( reiskosten / kilometers worden door ons niet berekend ) dus geen extra kosten achteraf.

Wat bieden wij jullie hiervoor nog meer ! :

Inclusief DVD met alle reportagefoto’s bij keuze voor het Luxe Fotoalbum :

Bij keuze voor het Luxe Fotoalbum ontvangen jullie de DVD met de reportagefoto’s gratis ! Op deze DVD staan alle reportagefoto’s die op jullie dag gemaakt zijn, dus niet alleen de foto’s die in het fotoalbum verwerkt zijn, maar de complete fotoreportage van jullie huwelijksdag ! Al deze foto’s op de DVD worden door ons per foto nabewerkt en in de hoogste resolutie op de DVD geplaatst, 100% afdrukklaar en uiteraard zonder watermerk.

Altijd twee Fotografen !

Bovenstaande reportage wordt door twee fotografen vastgelegd ( onder voorbehoud van uitval ). Door onze jarenlange samenwerking en ervaring vloeien onze fotografiestijlen moeiteloos in elkaar over tot een harmonieus en evenwichtig geheel waardoor jullie reportage een stijlvol, onderscheidend en vooral verrassend karakter krijgt, hetzelfde moment wordt op twee verschillende manieren vastgelegd, een unieke combinatie. Wij werken niet met ingehuurde freelance fotografen, met ons is de eerste kennis-making doorlopen en wij fotograferen dan ook op jullie dag, derhalve geen “verrassing” achteraf bijvoorbeeld in de vorm van een fotograaf die jullie niet kennen.

Inclusief Slideshow met preview van de Trouwreportage

Binnen enkele dagen na jullie bruiloft ontvangen jullie van ons al een preview van jullie Trouwreportage gemaakt als slideshow, met muziek ! ( dat kan bijvoorbeeld een muzieknummer zijn wat op jullie Trouwdag gespeeld is, door jullie zelf gekozen… ) Op de eerste plaats natuurlijk voor jullie zelf maar ( op veler verzoek ) ook om deze te kunnen plaatsen én te delen met familie en vrienden op bijv. jullie Facebookpagina zodat ook zij, middels deze preview, opnieuw kunnen nagenieten van jullie dag….! Dit kunnen jullie eenvoudig doen door de toegezonden link te kopiëren en te plakken in een door jullie zelf geplaatst Facebook bericht.

Exclusieve boeking

Wij boeken maar één Bruidsreportage per dag, de reservering van bovenstaande datum wordt exclusief voor jullie gemaakt. Hierdoor hebben wij volledige aandacht voor jullie als Bruidspaar en kunnen wij de focus voor 100% op kwaliteit en jullie wensen leggen.

Geen beperking in het aantal foto’s

Jullie zijn bij ons niet gebonden aan een maximum aantal foto’s, wij fotograferen gedurende de dag wat gefotografeerd moet worden en kennen geen beperking in het aantal foto’s, ook niet op de DVD, geen moment wordt door ons gemist !

Foto’s en Luxe Fotoalbum snel beschikbaar

Terwijl jullie nog aan het nagenieten zijn van een fantastische dag gaan wij achter de schermen direct voor jullie verder aan het werk met jullie beeldmateriaal waardoor er geen tijd verloren gaat. Alle door ons gemaakte foto’s op jullie trouwdag zijn daardoor al na enkele dagen beschikbaar en door jullie te bekijken op onze website in een speciaal voor jullie gemaakte fotomap. Deze fotomap wordt afgeschermd met een code én wachtwoord om zo ook jullie privacy volledig te waarborgen. Ook het Luxe Fotoalbum is, na jullie akkoord, snel ( gemiddeld binnen twee weken ) beschikbaar en wordt geleverd in een beschermende Luxe opbergdoos.

Nabestelmodule op website

Jullie hebben de mogelijkheid jullie familie, vrienden, kennissen te verwijzen naar bovengenoemde fotomap, deze is nl. voorzien van een nabestelservice. Hierdoor hebben jullie gasten een gemakkelijke mogelijkheid om eventueel foto’s na te bestellen tegen de op de website vermelde toegankelijke tarieven zonder dat jullie daarmee belast hoeven te worden, deze service verzorgen wij gratis voor jullie.

Opmaak Luxe Fotoalbum

Wij zullen het Luxe Fotoalbum samenstellen en vóór de einddruk aan jullie ter beoordeling presenteren. Omdat dit maatwerk is conform jullie wensen hebben jullie hier altijd nog de mogelijkheid om eventueel wijzigingen aan te brengen in de door ons gekozen foto’s, dit is een unieke werkwijze ! Pas wanneer jullie 100% tevreden zijn over de opmaak en akkoord gegeven hebben, zetten wij de eind druk voor jullie in gang.

Uitbreiding Luxe Fotoalbum mogelijk

Het is mogelijk om het Luxe Fotoalbum eventueel uit te breiden met een of meerdere files, standaard wordt het album opgemaakt met 20 files (= 40 bladzijdes), de meerprijs van een extra file (= 2 bladzijdes) bedraagt € 40,00.

Professionele Fotostudio

Wanneer zijn jullie gasten voor het laatst op de foto gezet door een professionele fotograaf ? wij kunnen onze professionele Fotostudio inzetten aan het begin van jullie feestavond, jullie hebben daarin de mogelijkheid voor 2 opties :

Bij keuze voor Studio pakket Basis, is gratis :
zorgen wij er ook voor dat jullie gasten van ons een inlogcode en wachtwoord ontvangen van de map met daarin de gemaakte studiofoto’s zodat een ieder zijn of haar foto of download kan nabestellen tegen de op de website vermelde tarieven;

Bij keuze voor Studio pakket Luxeà € 125,00 :
verzorgen wij hierbij tevens gratis waardebonnen waarmee jullie gasten, namens jullie, via onze website een gratis foto of download kunnen bestellen + ontvangen jullie als bruidspaar de DVD met daarop alle gemaakte Studiofoto’s, 100% afdruk klaar en uiteraard zonder watermerk

Omdat wij met twee fotografen aanwezig zijn vergeten wij niet ook de sfeer van jullie feestavond vast te leggen !

Fotobedankjes

Het is voor ons tevens mogelijk om fotobedankjes te verzorgen. De fotobedankjes worden gedrukt op hoogwaardig Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheid zich op diverse punten van het ‘standaard’ papier.
Dit robuuste papier is o.a. geoptimaliseerd voor de weergave van huidtinten en behoudt de kleurkwaliteit ook na vele jaren ! De kosten voor volledige verzorging, van ontwerp tot afdruk, van jullie fotobedankjes,e.e.a. conform een van de door ons samen besproken voorbeelden, bedragen : formaat 15×15  : € 2,99 per stuk, formaat 15×20 : € 3,50 per stuk, prijs inclusief ontwerp- en productiekosten, zelfs levering op de huwelijksdag zelf is mogelijk zonder meerkosten!

Harmonica Ouderalbum

Ook het handzame “ouderalbum” ( harmonicamodel, incl. 5 foto’s ) voor de eerste emotie is een veel gekozen product in onze range, hiervoor bedragen de kosten  € 45,00, prijs inclusief ontwerp- en productiekosten, zelfs levering op de huwelijksdag zelf is mogelijk zonder meerkosten !

Probook replica Ouderalbum

Het is mogelijk om een exacte replica te laten leveren van jullie originele Fotoalbum. Deze replica heeft het formaat 20×20 en heeft zelfs hetzelfde door jullie gekozen covermateriaal als het origineel. Deze Probook replica Ouderalbums zijn uitsluitend per 2 stuks te bestellen, de kosten per 2 stuksbedragen € 199,00.

Hoogwaardige apparatuur

Jullie reportage wordt gefotografeerd met de meest hoogwaardige apparatuur. Hierdoor blijft de sfeer ook onder moeilijke lichtomstandigheden behouden ( denk bijvoorbeeld aan jullie feestavond ). Er is tevens van iedere set ( camera’s, flitsers etc. ) reservemateriaal aanwezig zodat er nooit een moment gemist hoeft te worden !

Dutch Photographers

Wij zijn aangesloten bij DuPho : Dutch Photographers, een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Dit is voor jullie een extra zekerheid dat jullie te maken hebben met beroeps-fotografen die professioneel en vakkundig te werk gaan.

Gratis App-code

Jullie ontvangen van ons gratis de App-code voor de FotoBoek-App zodat jullie Luxe Fotoalbum ook te bekijken en te presenteren is op een i-Pad of i-Phone.

“Een dag om nooit te vergeten”

Jullie bruiloft is een dag om nooit te vergeten en de bruidsreportage is daar een heel belangrijk onderdeel van. Het gaat immers om een impressie van een zeldzame momentopname, waarbij alles in één keer moet kloppen. Wij willen jullie daarom graag vooraf in een ontspannen gesprek goed leren kennen, zodat we precies weten hoe jullie bruiloft er uit gaat zien, wat jullie wensen zijn en waarmee wij rekening moeten houden. Onze passie is de sfeer van jullie huwelijksdag in spontane beelden vangen, zodat zelfs na jaren de emotie nog van het beeld af spat. Deze emotie, de vreugde en de mooiste herinneringen worden door ons vastgelegd in een prachtige bruidsreportage, een weergave van jullie bruiloft zoals die werkelijk plaatsvond. De foto’s van de bruidsreportage vertellen het verhaal van het begin tot het eind, en niet alleen de bruid en bruidegom zijn het onderwerp, ook de fotogenieke momenten van familie en gasten, die het bruidspaar tijdens de hectiek van de dag ontgaan, worden vastgelegd. Als een documentaire worden alle hoogtepunten stijlvol gefotografeerd zoals ze daadwerkelijk plaatsvonden, zodat jullie achteraf van de ene verbazing in de andere vallen over hoe precies de foto’s jullie weer terugbrengen naar die fantastische, heerlijke momenten. De zenuwen vooraf, de euforie van het moment, de opluchting erna en alles daartussen. Wij zijn twee bruidsfotografen die creatief, enthousiast, ontspannen en onopvallend te werk gaan, die de werkelijkheid respecteren en intact laten, maar de emotie weten vast te leggen, geen moment wordt door ons gemist.

Neem contact met ons op als jullie gaan trouwen, van deze bijzondere gebeurtenis maken wij graag een blijvende herinnering. Wij leveren maatwerk dat past in ieders budget, daarom maken wij graag een geheel vrijblijvende afspraak om al jullie wensen te bespreken én om jullie optimaal te informeren over al onze mogelijkheden, jullie wensen staan bij ons centraal. Jullie ontvangen onze reactie altijd binnen 24 uur, hebben jullie binnen 24 uur geen reactie van ons ontvangen, dan is er wellicht iets mis gegaan met de verzending van het contactformulier. Wij vragen jullie dan om telefonisch contact met ons op te nemen.